fbpx

Vingugaasiandur

Tootekood: 60-DDG19

Hetke laoseis: 3 tk

143,00 

3 laos

Lisa soovikorvi Eemalda soovikorvist

Kohustuslik seade alates 01.01.2018. Kasutatakse kodudes, kus on gaasiboiler, puuküttel ahi, katlaruum või kamin.

KIRJELDUS
See gaasiandur on spetsiaalselt loodud kurtidele inimestele. Integreeritud saatjaga varustatud see saadab signaali Jenile vilkuvatele ja vibreerivatele hoiatusseadmetele niipea, kui tuvastab liigse gaasiheite. Tavaline gaasiandur ei kaitse mingil juhul kurti või vaegkuuljat, kes ei kuule häiresignaali. See detektor tuvastab kiiresti olmegaasi (maagaas, propaan, butaan jne) ebanormaalse kontsentratsiooni. Te ei tunne lõhna, kui viibite maja teises osas, ainult DDG19 kaitseb teid gaasilekke korral, kuna tuvastab gaasi olemasolu enne, kui selle kontsentratsioon jõuab “gaasi alumisse piiri”. “plahvatus” ja annab punase tule signaali kõigile teie kodus olevatele Jenile’i vastuvõtjatele. Tavaline gaasiandur ei kaitse mingil juhul kurti või vaegkuuljat, kes ei kuule häiresignaali. Tänu DDG19-le teavitatakse kurte või vaegkuuljaid kohe ohust tänu nende Jenile vastuvõtjatele Butaani, propaani, linnagaasi ja maagaasi tuvastamine. Märguanne antakse kahel kujul: optiline ja heli.

Mida teha, kui teil on hoiatus?
Kustutage kõik nähtavad leegid
Ära suitseta
Ärge lülitage valgust sisse isegi keset ööd
Ärge puudutage ühtegi lülitit ega kaitselülitit
Ärge helistage kodust, lauatelefonilt ega mobiiltelefonilt
Ärge sõitke liftiga, vaid mööda treppi ilma valgust sisse lülitamata
Ärge helistage oma naabri kella, vaid koputage uksele
Looge tugev õhuvool, avades laialt mitu akent ja eelistades loomulikult ruumi, kust leke tuleb. Sulgege alles pärast gaasivarustuse sulgemist. Sulgege kõnealuse seadme gaasi sisselaskeklapp. Kui teil on mitu gaasitoitel töötavat seadet, ärge raisake aega otsides, millise seadmega on tegu ja katkestage arvesti gaasivarustus või sulgege ballooni sisselaskeklapp. Teavitage kohe oma paigaldajat või teie seadmeid hooldavat ettevõtet või Gaz de France’i või väljaspool asuvaid tuletõrjujaid. See detektor on autonoomne, kuid peab tingimata töötama koos vastuvõtjaga, et saaksite hädaolukorras hoiatada.

Kauplus Aadress Laojääk
Vingugaasiandur

Tervise Abi OÜ e-poest ostetud kaubad saab klient 14 päeva jooksul alates kauba kättesaamisest soovi korral tagastada kasutades taganemisõigust. Tagastamiseks loe lisainfot siit.

Seotud tooted