fbpx

Je Joule vibraator CLASSIC BULLET

Tootekood: 358-JE-B-CL-PU

Hetke laoseis: 1 tk

67,10 

1 laos

Lisa soovikorvi Eemalda soovikorvist

Sellel siidjalt pehmel klassikalisel vibraatoril on pehme silikoonist pea, et saaksid masseerida täpselt neid kohti, mida soovid. Kaasa tuleb sõrmevarrukas andmaks rohkem “käed vabad” naudingut.

Klassikaga ei saa eksida. See vibraator on lihtsa, kuid tõhusa disainiga. Ülipehme ja vetruv ots pakub mugavust, kui seda kasutada vulva ja kliitori vastu. Väike, võimas ja lihtne kasutada, see on vibraator, millele võid alati kindel olla.

Classic Bullet on mootoriga, mis on seadistatud madalale sagedusele, pakkudes Je Joue’le omast mõnusat madalat vibratsiooni. 5 kiiruse ja 7 mustriga klassikaline kuul pakub laias valikus vibratsioone – õrnast nurrumisest kuni sügava mürinani.

Komplektis kaasas olev sõrmevarrukas annab võimalusi juurde kuidas oma uut lelu kasutada! Varrukas võimaldab hoida kätt mugavamalt, ideaalne, kui soovid rohkem “käed vabad” naudingut. Libista vibraator väiksemasse varrukasse ning partneri sõrm(ed) suuremasse.


Classic Bullet on veekindel.

 

Classic Bullet USB-laetav.

Komplektid üks Classic Bullet vibraator ja üks USB laadija.

Mõõdud:
Ümbermõõt: 76,2 mm / 7,62 cm
Sisestatava osa pikkus: 25,4 mm / 2,54 cm
Pikkus: 88,9 mm / 8,89 cm (3,5 tolli)

Kauplus Aadress Laojääk
Je Joule vibraator CLASSIC BULLET

Tervise Abi OÜ e-poest ostetud kaubad saab klient 14 päeva jooksul alates kauba kättesaamisest soovi korral tagastada kasutades taganemisõigust. Tagastamiseks loe lisainfot siit.

Seotud tooted