fbpx

Gvibe GEISHA BALLS MINI tupekuulid

Tootekood: 358-FT10516

Hetke laoseis: 1 tk

35,38 

1 laos

Lisa soovikorvi Eemalda soovikorvist

Tupekuulid on üks populaarsemaid viise vaagnapõhjalihaste treenimiseks.

Gvibe Geisha Balls Mini tupekuulid on valmistatud sametpehmest silikoonist, mis kohanduvad kiiresti teie kehatemperatuuriga ning seega on ka kasutamine ülimalt mugav ning nauditav.
Vaagnapõhja lihaste treenimiseks loodud komplekt, mis koosneb  4-st erineva raskusega kuulist ja kahest silikoonnöörist – ühele ja kahele pallile.
Tegemist on täielikult veekindla komplektiga, mistõttu võite julgesti kasutada endale meelepäraseid veebaasil libesteid või stimulante. Lisaks võite neid murevabalt kanda ka duši all ja vannis.

Alusta ühe palliga, kõige kergemaga, siis liigu edasi kahega treeningu juurde: pane raskem pall alla, kergem peale. Kui valdate harjutusi kõige raskemate pallidega, võite need seejärel ilma nöörita tuppe asetada ja proovida neid nii hoida (see on juba raskem).

Täpsem pallide kasutamise skeem on seadme kasutusjuhendis. Geisha pallide komplektist jätkub teile enam kui kuueks kuuks treeninguid!

Pallidega treenimise efektiivsuse tagab muuhulgas Geisha Ballsi nihkunud raskuskese. Tänu sellele püüavad pallid alati välja libiseda, mis tähendab, et lihased on sunnitud kokku tõmbuma ja treenid seda ise märkamata.

Geisha pallid on valmistatud ABS-plastikust, mis on ohutu, hüpoallergeenne ja mittepoorne materjal, mida on lihtne puhastada ja lihtne hoiustada. Nöör on valmistatud pehmest meditsiinilisest silikoonist. Kindlasti peske pallid mänguasjade puhastusvahendiga enne esimest kasutamist ja pärast iga treeningut. Treenimiseks kasuta kindlasti veepõhist libestit.

Kasutamisjuhised
Kui oled oma vaagnapõhjalihased üles leidnud, siis tühjenda põis ning võta sisse istuv või seisev positsioon. Oluline on, et oleksid mõnusalt lõdvestunud. Nüüd pingulda kindlalt oma vaagnapõhjalihaseid. Tee seda korduvate intervallidega 5 sekundit korraga, 4 või 5 korda reas. Harjuta, kuni suudad muskleid 10 sekundit korraga kinni hoida, ning seejärel lõdvestu 10 sekundit.

Ära samaaegselt painuta alakeha lihaseid, reisi ega kannikaid! Et saada maksimumi, keskendu ainult oma vaagnapõhjalihastele. Proovi mitte hinge kinni hoida. Lihtsalt lõdvestu, hinga kergelt ning keskendu lihastele oma vagiina ja pärasoole ümber. Hea lõdvestus lihastele on köhatamine.

Las Kegeli harjutused saavad osakeseks su igapäevast. Tee neid kõikjal – ummikus istudes, Samantha eeskujul kohvikus istudes, telefoniga rääkides või kassajärjekorras. Mida kauem treenid, seda kergemaks harjutused lähevad.

Edasijõudnud võivad proovida ka järgmist: loe kiiresti 10- või 20-ni, tõmmates kokku ning seejärel lõdvestudes vaagnapõhjalihaseid iga kord, kui jõuad viimase numbrini. Või aeglusta tehnikat, aeglaselt kokku tõmmates ja vabastades lihaseid. Samal ajal kui lihaseid kokku tõmbad, kujuta endale ette lifti ning igal korrusel pingulda lihaseid aina enam, kuni jõuad viimase, neljanda korruseni. Hoia lihaseid veidi pingul ning seejärel sõida liftiga alla tagasi ja igal korrusel lõdvesta lihaseid aina enam. Korda seda 10 korda.

Vaagnapõhjalihaste harjutused:
*Lama selili, jalad põlvest kõverdatud ja koos. Hinga sisse. Välja hingates tõsta tuharad aeglaselt üles, samal ajal pingutades vaagnalihaseid. Hinga sisse ja lõdvestu. Korda harjutust 5–10 korda.
*Seisa sirgelt, jalg üle teise, kannad maas. Hinga sisse. Välja hingates tõmba vaagnapõhi sissepoole, pinguta tuharalihaseid ja tõmba sisse kõhu alumine osa. Pigista reied kokku ja jätka surumist mõne sekundi jooksul. Hinga sisse ja lõdvestu. Korda harjutust 5–10 korda.

Kasutage palle vähemalt 15-30 minutit päevas.
Isegi igapäevaste tegevuste ajal, kui teil on pallid sees, treenitakse lihaseid.
Meie keha on piisavalt tark, nii et kui pallid on sees, hoiavad lihased palle loomulikult, ilma eriliste pingutusteta.
Suurendage kaalu kõige kergemast raskemaks.
Pallide tupest eemaldamiseks lõdvestage lihaseid ja tõmmake nöörist.
Kui olete piisavalt treenitud, proovige hoida ainult palli sees ilma nöörita.

Tähelepanu! Ära unusta libestit! Soovitame kasutada vee baasil libestit, et tagada parim kogemus.

 

KOMPLEKT SISALDAB:

• tupekuulide silikoonist hoidik ühe palli jaoks
• tupekuulide silikoonist hoidik kahe palli jaoks
• vahetatavad tupekuulid raskusega: 15g, 20g, 26g ja 35g

Kauplus Aadress Laojääk
Gvibe GEISHA BALLS MINI tupekuulid

Tervise Abi OÜ e-poest ostetud kaubad saab klient 14 päeva jooksul alates kauba kättesaamisest soovi korral tagastada kasutades taganemisõigust. Tagastamiseks loe lisainfot siit.

Seotud tooted