fbpx

Chemi-Pharm Cascade High nõudepesuvahend 1L

Tootekood: 272-210001000A15E0

5,09 

18 laos

Lisa soovikorvi Eemalda soovikorvist

Tootetutvustus, otstarve
CASCADE HIGH on kontsentreeritud apelsinilõhnaline nõudepesuaine kõikide köögiriistade ja -nõude nagu pannid, potid, fajanssnõud, klaasesemed pesemiseks. Sobib ka teiste vett- taluvate pindade puhastamiseks.

CASCADE HIGH on mahe, kuid tugevatoimeline vahend ka väga rasvaste toidunõude pesemiseks.Toode on neutraalne, ei sisalda fosfaate. Toote koostises olevad tensiidid on väga heade rasva emulgeerivate omadustega. Kindlustatud on suurepärane pesutulemus ka jahedas ning karedas vees. Peale pesemist jäävad toidunõud ning klaasesemed säravaks. Sisaldab ka käenahka säästvaid ja pehmendavaid aineid.
Sobib kasutamiseks toiduainetetööstuses, tervishoiu- ja lasteasutustes CASCADE HIGH on keskkonnasõbralik, tensiidid on looduses lagunevad.

Kasutamisjuhised
CASCADE HIGH on ökonoomne kasutamisel, 5 l vee kohta lisatakse 1 – 2,5 ml nõudepesuainet. Nõud asetatakse lahusesse ja pestakse. Loputatakse.

Koostisosade loetelu
Anioonsed ja mitteionogeensed tensiidid 5 – 15%, kompleksimoodustaja, pehmendusained, värv- ja lõhnaained

Hoiatused ja ettevaatusabinõud
Silma sattumiselt võib põhjustada silmaärritust.Loputage silmi põhjalikult leige veega vähemalt 15 minutit. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Kauplus Aadress Laojääk
Chemi-Pharm Cascade High nõudepesuvahend 1L
Ädala kauplus Pelgulinnas Ädala 11, Tallinn 6
Maardu Tervisemaja Kallasmaa 4/1, Maardu 1
Narva Kerese keskus P. Kerese 3, Narva 2
Tartu Ülikooli kliinikum Puusepa 2, Tartu 1
Tartu Tervisekeskus Mõisavahe 34b//34c, Tartu 1
Valga haigla Peetri 2, Valga 1

Tervise Abi OÜ e-poest ostetud kaubad saab klient 14 päeva jooksul alates kauba kättesaamisest soovi korral tagastada kasutades taganemisõigust. Tagastamiseks loe lisainfot siit.

Seotud tooted